Porto Sant'Elpidio

Overview

ID: #6218
Type: Badplaatsen
Location: Van Macerata en van Fermo
Rating:
Rate this post

Map[cresta-social-share]


PORTO SANT’ELPIDIO

Badplaats.

Porto Sant’Elpidio met de auto bereiken: Neem de snelweg A14, afslag Civitanova Marche, dan de snelweg SS77 in de richting van Civitanova Sud, in Civitanova Marche draaien in de richting van Pescara, neem de SS 16, Fonte di Mare oversteken en dan de borden naar Porto Sant’Elpidio volgen.

Porto Sant’Elpidio met de trein bereiken: Station van Porto Sant’Elpidio: Milaan-Lecce.

Porto Sant’Elpidio met de bus bereiken: Bus Roma-Marche (buiten stad services):: www.romamarchelinee.it, Bus Contram (buiten stad services) www.contram.it

Porto Sant’Elpidio met het vliegtuig bereiken: De vliegveld van Ancona-Falconara ligt op 58 km van Porto Sant’Elpidio af.

Wat te zien is in Porto Sant’Elpidio:

Promenade (kust) van Porto Sant’Elpidio;

Villa Baruchello;

Villa Murri;

Clock Tower;

Gezinnen met kinderen en kinderwagens kunnen de stad te voet bezoeken.

De stad is toegankelijk voor mensen met een handicap.

NUTTIGE NUMMERS

Punto IAT – Porto Sant’Elpidio

Via Umberto I 485

tel: 0734.908263

WAT TE WETEN IS OVER PORT SANT’ELPIDIO …

Porto Sant’Elpidio is een prachtige badplaats in de provincie van Fermo in de regio Marche, de stad ontwikkelt zich in de lengterichting langs de Adriatische kust.

Het doorbrengen van de vakantie in Porto Sant’Elpidio betekent niet alleen mooie dagen in de blauwe Adriatische Zee, maar ook wandelen omgeven in de natuur tussen populieren, pijnbomen en tamarisken.

Porto Sant’Elpidio is vooral ontwikkeld in de productie van damesschoenen.

Bewijs van de geschiedenis van Porto Sant’Elpidio blijkt uit de vele historische overblijfselen gevonden als oude Etruskische en middeleeuwse kaarten waar het vertegenwoordigd een klein vestingstadje met overvloedige zee.

Artistieke en culturele erfgoed van Porto Sant’Elpidio is een bezoek aan de Villa Murri, historisch huis, gebouwd in het begin van de negentiende eeuw door de graven Sinibaldi.Villa Maroni, de thuisbasis van de familie.Villa BARUCHELLO , met een prachtig park met zeldzame bomen; onlangs gerenoveerd is de zetel van intense culturele conferenties. Lido Tre Case, het noordelijke deel van de kust, een plaats van bijzonder belang vanuit het oogpunt van de natuur. De Moderne Cineteatro ligt in het centrum van de stad: gebouwd in de jaren dertig, was actief tot de jaren zeventig.

De oude Borgo Marinaro, bestaande uit de Clock Tower, Piazza Garibaldi en Corso Cesare Battisti en de kerk van Maria Santissima Annunziata, gebouwd in 1823.

Ultime da Porto Sant'Elpidio
x