Senigallia

Overview

ID: #4449
Type: Badplaatsen
Location: Senigallia, Corinaldo en Frasassi
Rating:
5 (100%) 1 vote[s]

Map[cresta-social-share]


SENIGALLIA

Senigallia met zijn prestigieuze Velvet Beach is een van de mooiste en meest prestigieuze resorts in de Marche. In vergelijking met de nabijgelegen Riviera del Conero heeft een groter aantal hotels, vakantiehuizen, campings, Residence, Landhuizen en Bed and Breakfast, in feite, heeft een zeer lange geschiedenis betreffende de toerisme! Voor een groot deel van de vorige eeuw was een van de favoriete bestemmingen voor de buitenlandse toeristen in Italië.

Senigallia wordt geassocieerd met de naam van de Velvet Beach, te wijten aan het kenmerk van zijn fijne zandstranden, blond, groot, ruim en comfortabel voor alle soorten sport in de zee, Blauwe Vlag van de Marche.

De tourist die zijn vakantie doorbrengt langs het strand in Senigallia, in de rust van zijn badhuis of bij het zwembad in zijn hotel, Cottage, Bed and Breakfast, Country House, Camping Village, Appartement, kan genieten naast ontspanning ook van de geschiedenis en culturele initiatieven van dit juweel van de Marche.

Senigallia heeft een eeuwenoude belangrijke geschiedenis, het werd gekoloniseerd door de Keltische stam van de Galliërs en daarna overgenomen door de Romeinen. De eerste hebben de naam gegeven aan de stad (Seni-Gallië Galliërs), terwijl de tweede hebben de geometrie van de rechte hoek ingeplant op de kruispunten van de straten in de binnenstad. De toerist die door de oude stad gaat kan de stempels zien die door de oude Romeinen achtergelaten zijn.

Dan zijn er vele initiatieven die zowel door de Vereniging van Hotels en Toerisme van Senigallia, zoals de gemeente, worden gemaakt tijdens de zomer: musea’ s avonds geopend, exposities van beroemde kunstenaars, festivals en beurzen. Voorzeker, de beroemdste festival die  Senigallia organiseert in de zomer is de Summer Jamboree, bij deze gelegenheid de stad dankzij zijn Hotel, Camping, Residences, Vakantiehuizen en Bed and Breakfast, is in staat om duizenden toeristen tegemoet te komen. Zelfs vanuit de nabijgelegen Riviera del Conero vele mensen gaan naar Senigallia om deel te nemen aan deze folkloristische gebeurtenis.

Senigallia Velvet Beach en Blauwe Flag van de Marche voor een vakantie aan zee in de Marche. Turismo Marche.

Ultime da Senigallia
x