U kunt kiezen uit de beste badplaatsen van de Marche.

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,
4 March 2015turismomarche

Zoek uit welke badplaatsen het beste zijn voor uw behoeften voor uw volgende vakantie in de Marche.

 

De Marche biedt een ruime keus aan stranden en badplaatsen. Van noord naar zuid volgen er diverse karakteristieke plaatsen, steden en dorpen aan zee in staat om de zorgvuldige waarnemer te betoveren.

Duidelijke rots, fijn, goudkleurige zand, witte steen, kristallijn blauwe water, materiaal en kleur, de belangrijkste kenmerken van de stranden van de Marche.

Voor uw strandvakantie 2015, suggereren we een aantal prachtige bestemmingen in de Marche, die nat worden gemaakt door het water van de Adriatische Zee.

Vanaf het noorden vinden we Gabicce Mare, rustige stadje dat onder zijn vele kwaliteiteiten een ​​comfortabele en ontspannen vakantie voor gezinnen en kinderen aan te bieden heeft. Aangesloten op het prachtige Park van San Bartolo (begunstigd door degenen die wandelen en door mountainbikers oefeners) en naast de middeleeuwse stad van Gradara.

Pesaro, niet alleen een zee stad, maar ook rijk aan kunst en cultuur. Prachtige bestemming voor een vakantie afgestemd op de smaak en behoeften van alle leeftijden. De promenade aan zee is uitgerust met een lange fietspad, grenzend Pesaro naar Fano voor twaalf kilometer en na de zee zijn er veel dingen te beleven en te ontdekken. In augustus, kunnen muziekliefhebbers het Rossini Opera Festival niet missen. In Pesaro, voor een complete vakantie!

Fano en Marotta, plaatsen waar rust en schone zee de belangrijkste onderscheidende kenmerken zijn van deze twee nabijgelegen badplaatsen van de Marche. Ideaal voor degenen die een comfortabele vakantie willen, verzekerd door de grote ruimtes en de zorgvuldige organisatie van de vele hotels en beach resorts in het gebied.

Senigallia, historische en charmant, met zijn beroemde Velvet Beach, zijn levendige boulevard en een oude stad vol geschiedenis te ontdekken, perfecte mix als je een vakantie vol emoties wenst. De meest verwachte zomer evenement is de Summer Jamboree, het internationale festival gewijd aan de muziek en de cultuur van Amerika in de jaren ’40 en ’50.

De Conero Riviera, entertainment en erfgoed van de Marche, omvat plaatsen zoals Sirolo, Numana, Portonovo, Camerano, die wachten op een vakantie van plezier en ontspanning. De kust biedt unieke scenario’s: wilde baaien, grotten en bredere uitgestrektheid van zand en stenen en een mooi gedeelte van strand van fijn grind, rotsen en steile kliffen die duiken in de zee. Het strand van “Twee Zusters” is het strand dat het beste het Conero Riviera vertegenwordigd, zo genoemd omdat twee stapels (de “Twee Zusters”) uit de zee komen. Dit gebied is vooral aanbevolen voor liefhebbers van sport (wandelen, fietsen, zeilen, surfen, windsurfen, tennis en duiken) en wandelingen in de natuur, dat de gelijknamige Regionale Park biedt.

Pedaso en Porto San Giorgio, bijzondere bestemmingen voor een vakantie aan zee, zijn uitgegroeid in een korte tijd tot levendige plaatsen: zee en kalmte tijdens de dag, nacht clubs en entertainment in de avond.

Om te sluiten, de Riviera delle Palme, in het meest zuidelijke deel van de regio Marche, is een van de meest kostbare juwelen van de schat van de Marche. Omvat resorts zoals Cupra Marittima, Grottammare en San Benedetto del Tronto. De boulevard, de kalmte van de omgeving en aandacht voor het welzijn van kinderen maken van de Riviera delle Palme een favoriete bestemming voor familie toerisme.

Kies het zeegebied van de Marche die het beste past bij uw behoeften !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What is 11 + 14 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

x